Het bestuur

Anneke - Voorzitter

Ik ben Anneke Janssen-Dijkstra; getrouwd en ik heb twee kinderen. In mijn gezin heeft niemand iets met paarden. Ik rij sinds mijn negende paard. Eerst op een manege, toen bij ponyclub de Veluwruiters, daarna bij de studentenrijvereniging Jolly Jumper en op manege de Horst en nu ben ik bijrijdster van Roxano en rij ik op de maandagavond bij Jeanne J’ArcRox staat op stal bij Jeanne-Marie Sommers. Naast paardrijden houd ik ook van koersen op de racefiets, lezen en werk ik als leerkracht. 

Gerard - Vice voorzitter

 

 

 

 

Femke - Penningmeester

Ilja - Bestuurslid

Dit ben ik met mijn dochter Babet, zij rijdt met haar pony Sterre bij Jeanne d'Arc. Ik zet me graag in voor de vereniging ook al rijd ik zelf niet ;-)

Mara - secretaris 


Ik ben Mara Beijer-Eeren, ik woon samen met mijn man Rob, hond, konijnen, kippen, fazanten en eenden in Groesbeek. Ik werk met jongeren binnen Pluryn. Op het moment dat ik niet thuis of aan het werk ben kun je mij vinden tussen de paarden. Ik rij al een hele tijd mee in de lessen van Jeanne darc. Sinds kort ben ik gediplomeerd paardenmasseur en ben ik Mara Paardenmassage gestart. www.marapaardenmassage.nl

Marjolijn - Bestuurslid