Algemene voorwaarden

 

Op deze pagina vindt u de Algemene Voorwaarden van Rijvereniging en ponyclub Jeanne d'Arc.
Heeft u vragen dan kunt u altijd mailen naar: info@jeannedarcgroesbeek.nl.

Algemene voorwaarden Rijvereniging en ponyclub Jeanne d'Arc

Artikel 1

Het lidmaatschap is op jaarbasis. Indien u uw lidmaatschap wil opzeggen dient u dit schriftelijk kenbaar te maken en voor het einde van het kalenderjaar. Indien gestart wordt met de lessen, is lesgeld over het hele jaar verplicht. Bij tussentijds stoppen, wordt er geen restitutie verleend. Desgewenst kan er een betalingsregeling overeengekomen worden, dit ontslaat echter niet van de verplichting tot betaling. 

Artikel 2

De ruiter rijdt op eigen risico. Wanneer er schade wordt aangebracht aan personen, dieren of eigendommen kunnen Ponyclub en Rijvereniging Jeanne d'Arc en haar bestuur daarvoor niet aansprakelijk worden gesteld; evenmin kunnen zijn aansprakelijk worden gesteld voor verlies of diefstal van eigendommen. Ponyclub en Rijvereniging Jeanne D'Arc en haar bestuur worden gevrijwaard van aanspraken door derden. Wie kiest voor de ruitersport, kiest ook voor de risico’s die daarmee gepaard gaan. Voor de gevolgen zijn wij niet aansprakelijk; de omgang met paarden en pony’s is dus voor eigen risico. Aanwijzingen van het bestuur en de commandant dienen te allen tijde opgevolgd te worden.

Artikel 3

Voor iedere ruiter is het dragen van een veiligheidscap (met CE-marking en EN 1384-teken) op het terrein verplicht. De cap is tevens ook verplicht voor de menners.
Ruiters dienen (rij-)laarzen te dragen of stevige schoenen met een gladde doorlopende zool, een hak en gladde bovenkant (jodphur laarsjes) in combinatie met chaps.